Tuesday 17 March 2020

DE BELOFTE VAN HET VOLK AAN ELKAAR/POWER TO THE PEOPLE/ISOLATION vs TOGETHERNESS

Nu onze landen op het punt staan op slot te gaan, zoals in China, Italië en Spanje al gebeurde, staan de mensheid grote tegenslagen te wachten. Die kunnen ons verdelen in angst of verenigen in liefde en met een gezamenlijk doel. Onze beweging kan mee bepalen hoe de toekomst eruitziet.

Teken met één klik de onderstaande belofte en help het virus af te remmen. Deel dit met iedereen die je kent -- als we in de komende week 100 miljoen mensen bereiken, dan kunnen we ontelbaar veel levens helpen redden: 
DE BELOFTE VAN HET VOLK
power to the people

We beloven dat we proberen de mensheid samen te brengen rond ons gezamenlijke doel om de verspreiding van dit virus voldoende af te remmen, zodat ziekenhuizen het kunnen bolwerken en een vaccin kan worden
ontwikkeld. We zullen proberen om ervoor te zorgen dat deze crisis het beste uit ons haalt. We willen elk onze burgerplicht vervullen en beloven daarom om:

🏠HET VIRUS TE STOPPEN aan onze voordeur - door regelmatig onze handen te wassen, onnodig contact met anderen te vermijden, thuis te blijven wanneer we ons niet goed voelen en vroegtijdig medisch advies te vragen.
👵KWETSBARE MENSEN TE BESCHERMEN - door liefde en hulp te bieden aan degenen die dat het meest nodig hebben en solidaire maatregelen te steunen om hen niet in gevaar te brengen.

WIJSHEID TE VERSPREIDEN - door betrouwbare, feitelijke informatie te delen met familie en vrienden, en door paniek en overdrijvingen tegen te gaan met liefde en verbinding.


Officieel internationaal en nationaal gezondheidsadvies:
World Health Organization (WHO)
https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019

Nederland
https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus

Belgie
hhttps://www.info-coronavirus.be/nl/
No comments:

Post a Comment