Friday 28 May 2021

WE ARE FULL OF WONDER: LOVE IS THE ESSENCE OF THE SOUL CHRYSALIS: LIEFDE IS DE ESSENTIE


       

In dit makkelijk te lezen boek geeft Pina haar ziel bloot door haar ervaringen als medium voor genezing en persoonlijke voorbeelden te delen. Het verhaal is gevarieerd met gechannelde berichten, korte allegorische verhalen, tekeningen en getuigenissen on te onthullen hoe ze als spirituele genezer is geboren en how ze dat nu in praktijk brengt.

Je ontdekt hoe het is on een channel te zijn in haar werk voor engelen, om geesten te gidsen en welk transformatieproces men moet ondergaan om eigen genezer te worden.

Het antwoord ligt niet in het geschrevene, maar in de resonantie van de woorden die je slapende krijgergeest kunnen doen ontwaken, Pina hoopt dat dit boek kan bijdragen om je eigen genezer binnenin jezelf te vinden.

Dit boek is vanaf 12 maart 2021 te koop via boekscout bij hun webwinkel https://www.boekscout.nl/shop2/boek.php?bid=11353 

ENGLISH VERSION      https://www.apinna.com/online-store  Dutch and English books are one price: 19.95 e. English version is also available via viapina33gmail.com as a pdf, includes all original text and pictures. Price 15 e

No comments:

Post a Comment